What to read… ?

Harlequin Nocturne-böckerna kommer numera bara var annan månad. TRIST!! Har hamnat i svackor då jag inte har något jag har lust att läsa. Började på fjärde boken av P.C. Cast som utspelar sig i en värld med kentaurer och hästgudar men har inte känt något sug att läsa färdigt den. Började på Nio Liv av Rachel Vincent men inte heller den fångade mig. Det är andra boken i en serie om ca 6 böcker och jag missade första boken. Sedan dök månadens paket ned i brevlådan och där fanns Insnärjd av Gena Showalter som jag har varit sugen på att läsa. Det är första boken av tre i en ungdomsserie som har ytterligare en ny vinkling av vampyr och varulvsmyterna. Beställde del 2 och 3 på CD-on samt tre böcker till i Showalters serie Lords of the Underworld som Harlequin bara har gett ut 3-4 böcker av i Sverige.

Nackdelarna med Harlequin Nocturne-böckerna är att de bara kommer var annan månad i stället för varje som det var i början. De börjar på att skicka böcker i serier men sedan kommer det nya böcker från andra serier innan de gamla ”avslutats” så vill man läsa fortsättningen och inte har lust att vänta i flera månader får man beställa de engelska i stället. Ytterligare ett minus är att i Sverige blandas teen och nocturne som over seas är två skilda serier hos Harlequin. Jag gillar ungdomsböckerna och hade kanske inte läst dem om de varit en egen serie men det är märkbara skillnader på dem.

Med sista paketet kom även ”Blodets synder” av Eve Silver som självklart är första boken i en serie. Här möter vi bland annat de Egyptiska gudasagorna. Slutet är lite abrupt och det finns flera frågor som står obesvarade. JAG VILL HA NÄSTA BOK NU!! Måste börja köpa dem som e-böcker om det går.

Nästa paket kommer om två månader och då är det inte fortsättning på någon av de här serierna utan helt nya. Får se vad jag ska läsa fram till dess…. måste göra ett besök på sf-bokhandeln i Göteborg snart.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: