Bara Gothcon som saknades…

Har spenderat en del av dagen i den underbara staden Göteborg. Jag gillar den verkligen för det är lätt att ta sig in i staden, lätt att få parkeringsplats om man kommer vid rätt tid på dygnet, billig parkering, lätt att ta sig runt till fots mm. Idag var det dess utom strålande solsken! Jag och Maria A J anlände vid heden lite efter elva på förmiddagen och hittade ett litet konditori precis intill där vi tog en kopp kaffe för att stärka oss inför kommande prövningar. Kvart i tolv gick vi åt varsitt håll, hon till Ullevi och jag till Stadsbiblioteket. Jag ville lyssna på en föreläsning om Vasaättlingar i Västergötland i hopp om att reda ut ett par fnurror jag har på släktforskartrådarna men till min besvikelse handlade det inte om Virginia Eriksdotters ättlingar utan om hennes yngre systers. Fnurrorna återstår mao. På vägen till Ullevi gick jag in på Le Pain Francais (stavning?) och köpte en smörgås med lax och vitlökscantadou som jag senare avnjöt i solen utanför Ullevi. Efter det var jag redo att ta tag  i nästa punkt på programmet: scrapbookingmässa. Kände mig helt vild inne i lokalen, det är allt för länge sedan jag var på mässa känner jag. Det blev mycket papper handlat idag, mest Graphic 45 och Bo Bunny’s timeline. Även någon stämpel och lite annat smått och gott fick följa med hem och jag gjorde flera fynd. Blir riktigt hög på att upptäcka att jag lyckats handla flera produkter där de var som billigast.

Väl hemma igen tittade jag på Underworld tillsammans med bonusen som tidigare varit lite avig till den men nu verkade han gilla den så det blir nog att vi snart ser tvåan och trean.

Gräddsstuvad pytt gjort på lök, råstekt potatis, viltskav, champinioner och den perfekta kryddan smakade ljuvligt till kvällsmat och nu skall jag utnyttja att AD-online är gratis i dagarna två – släktforskning!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: