Promenadväder

Idag har det varit hur härligt som helst att vara ute. Kallt i skuggan erkänner jag men ingen blåst och solen sken. Efter lunch åkte vi ned till Halmstad och gick på stan, något jag inte gjort ordentligt på hur länge som helst. Ibland saknar jag Halmstad men som tur är så är det inte längre än att man kan åka dit och råda bot på saknaden. Det blev en tur in på Panduro för att köpa Quilling-verktyg och efter det fönstershoppade vi bara. Tyra sprang runt och somande gott nu på kvällen, tror inte hon sov något under dagen.

På vägen hem stannade vi till i Heberg på ost och sillbutiken och köpte lite olika sorters sill som vi skall ha till frukost i morgon. Ett besök hos svärpäronen blev det också där Tyra var medan vi gick in på Coop och handlade. Behövde kompletera lite till kycklinggrytan vi skall ha nu ikväll.

Lite över en timmas promenad blev det när vi kommit hem. Det hann bli både mörkt och riktigt kallt innan vi kom hem men skönt med en promenad var det ändå. Nu är det dags för kycklinggryta och sen lite melodifestival. Just det…. en sak till….

JAG SKALL BLI FASTER IGEN!!!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: